Het meeslepen van ordners en papieren documenten is verleden tijd!

Maak een einde aan het meeslepen van pakken papier. Stop met zoeken in slecht gestructureerde en moeilijk toegankelijke archieven. MB Digitalisering Limburg verzorgt een moderne en vooral effectieve documentarchivering en -conservering.

Wilt u meer tijd voor uw kerntaken?

Digitaliseren van uw diverse archieven zoals personeel, debiteuren, crediteuren, facturering, correspondentie en alle andere papierstromen is mogelijk. Met onze elektronische documentverwerking worden uw papieren documenten door hoogwaardige scanners in perfecte kwaliteit gedigitaliseerd. Voor het archiveren staan verschillende opslagmedia zoals CD, DVD etc. ter beschikking. Door de digitale archivering van uw documenten worden verwerkingstijden verkort, documenten sneller gevonden en een enorm besparingspotentieel bewerkstelligd.

Voordelen van een digitaal archief:

  • Papier- en plaats onafhankelijk werken
  • Snel en eenvoudig terugvinden en versturen van digitale documenten
  • Behoud van oude documenten
  • Ruimtebesparing


Van papieren naar digitale documenten!

Met hoogwaardige scanners digitaliseren wij uw documenten, enkel of dubbelzijdig. 

Met de modernste technieken en software bereiken wij de optimale kwaliteit. De indexen kunnen naar uw individuele wensen opgebouwd worden. Door middel van een vooraf bepaalde terugzoekstructuur worden documenten snel gevonden. Indien u niet met een vooraf bepaalde index wilt digitaliseren, worden de bestanden via Windows in de Verkenner getoond. Dit garandeert voor u een eenvoudige en gebruikersvriendelijke oplossing zonder extra investeringen. Voor meer informatie over onze dienstverlening en het traject van papier naar digitaal, download HIER onze brochure.

Voor referenties en scanvoorbeelden kijk op de referenties pagina.


Compressie


Naast zwart/wit scans zijn, door toepassing van slimme compressietechnieken, ook kleurenscans niet meer zo ruimte intensief op uw opslagmedium als vroeger. Op de referentiepagina is een voorbeeld opgenomen van een document voor en na compressie. Zoals u kunt zien is de kwaliteit nagenoeg gelijk.

Het eindproduct

Na digitalisering leveren wij uw documenten in digitale vorm naar keuze aan op CD, DVD of externe harde schijf of USB drive. Het is aan u de keus of u uw papieren archief wilt behouden of dat wij dit voor u volgens de voorschriften (laten) vernietigen.